Camping park Soline

Kamp Park Soline nalazi se u samome centru Biograda na Moru smješten na površini od preko 20 hektara guste borove šume. Riječ je o iznimno atraktivnoj lokaciji koju karakterizira veliki broj parcela pogodnih za smještaj kampera, kamp prikolica ili šatora. Parcele se stepenasto spuštaju prema obali te su ugodne za šetnju i obilazak samog kampa. U kampu je ukupno 703 parcele s priključkom za vodu, struju i s odvodom, a 420 parcela imaju samo priključak za struju. S obzirom na broj parcela i smještajne kapacitete, u kampu istovremeno može nesmetano boraviti oko 3 tisuće gostiju. Uz sam kamp nalazi se šljunčana plaža s pristupačnim ulaskom u more. Ljubitelji pješčanih plaža u blizini kampa imaju plažu Soline na kojoj se nalaze brojni zabavni sadržaji za djecu te je ujedno riječ o najatraktivnijom biogradskoj plaži.

U ponudi kampa nalaze se moderne montažne kućice koje nude ugodan odmor u prirodnom okruženju. Kućice su prostrane i ugodne za četveročlanu obitelj. U ponudi postoje dvije mobilne kućice (Shelbox Tavolara i Premium), a obje nude sobu s bračnim krevetom, kupaonicu s vlastitim tušem, dodatna dva manja kreveta, klima uređaj i terasu s nadstrešnicom.
Unutar samog kampa gostima je na raspolaganju moderan i uređen niz sanitarnih čvorova (opremljeni tuševima s toplom vodom, umivaonicima s toplom vodom, kabinom, običnim i kemijskim toaletom, kupaonicama prilagođenim osobama s posebnim potrebama), strojevi za pranje i sušenje odjeće, mjenjačnica, kafić te trgovina s prehrambenim proizvodima.

U sklopu kampa postoji i restoran „Park Soline“ koji svaki dan nudi niz različitih mediteranskih jela. Uz restoran gosti na raspolaganju imaju i veliku terasu s brojnim sjedećim mjestima, pogledom na more i u hladu šume. Ukoliko se gosti zažele sportskih aktivnosti i aktivnog odmora u blizini kampa nalazi se teniski teren, stol za stolni tenis, malonogometno igralište, nudi se mogućnost skijanja na vodi, ronjenje, jedrenje, biciklizam, trčanje i šetanje uređenom šetnicom uz more, boćanje, obilazak obližnjih nacionalnih parkova i otoka. Za najmlađe se brinu profesionalni animatori koji ih vode kroz brojne igre, sportske aktivnosti tijekom dana i u večernjim satima.

Kamp je kategoriziran sa četiri zvjezdice, a kvalitetu i visoku razinu usluge samog kampa najbolje dokazuju brojne nagrade i priznanja. Tako treba istaknuti da je kamp Park Soline izabran u deset najboljih kampova na području Republike Hrvatske, od 2008. do 2019. godine redovito osvaja nagradu za kvalitetu Kamping Udruženja Hrvatske, vlasnik je certifikata ISO 9001 te mu je dodijeljeno i međunarodno priznanje za zaštitu okoliša pod nazivom „Zeleni ključ“ (jedan od dva hrvatska kampa s navedenim međunarodnim priznanjem). To je dokaz kako smještajni kapaciteti kampa imaju negativan utjecaj na okoliš na način da optimiziraju potrošnju energije, sortiraju otpad, educiraju osoblje i goste o svim aspektima zaštite okoliša.

Također, kamp Park Soline sustavno i aktivno provodi brojna sponzorstva i donacije kroz potrebe društva. Na taj način podupiru, promoviraju te iniciraju brojne projekte usmjerene na unapređenje kvalitete života lokalnog stanovništva. Kroz humanitarni rad pomažu brojnim udrugama, sportskim klubovima, odgojno-obrazovnim institucijama, ali i pojedincima.

Gostima je na raspolaganju recepcija koja radi 24 sata na dan. Djelatnici hotela tako mogu udovoljiti svim dodatnim željama posjetitelja. Osim prijave i odjave, gostima se nudi mogućnost korištenja mjenjačnice, interneta, sefa za pohranu vrijednih stvari, prodaja turističkih izleta, itd. Kampu je iznimno važna i povratna informacija gostiju tako da je na web stranici dostupna anonimna anketa putem koje posjetitelji mogu ocijeniti smještaj, uslugu i kvalitetu cijelog kampa. Uprava kampa sve prikupljene podatke kasnije može obraditi i iskoristiti za daljnje unapređenje kvalitete usluge.

 

Ponuda:

  • mobilne kućice
  • parcele za kamp prikolice i kampere
  • pekara
  • restoran
  • trgovina

U blizini