Ponuda mobilnih kućica u Biogradu na moru

Biograd na Moru je grad na obali Jadranskog mora smješten u Dalmaciji. Nalazi se u Pašmanskom zaljevu, samo tridesetak kilometara udaljen od Zadra. S obzirom na bogatu kulturnu povijest, odličan geografski položaj i klimatske uvjete, ima idealne uvjete za razvoj turizma. Na njegovom se području turizam javlja još u prvoj polovici 19. stoljeća i do tada se nije prestao razvijati. Posljednji trend u razvoju lokalnog turizma su kampovi. U daljnju tekstu predstaviti ćemo najvažnije kampove ovog područja.

Mobile Home Jakov je turistički objekt u kampu Soline u Biogradu na moru. Kućica nudi potpuno opremljenu kuhinju, blagovaonicu, TV sa premium satelitskim programima, neograničen internet, dvije kupaonice, dvije spavaće sobe, velika prekrasna terasa u mirnom dijelu kampa.

Luxury Mobile Homes Liza je turistički objekt u Biogradu na moru. Smješten je u blizini plaže Bošana, a u svojim jedinicama gostima nudi potpuno opremljenu kuhinju s perilicom posuđa, blagovaonicu, TV s kabelskim programom, vlastitu kupaonicu (tuš i kozmetički pribot), a u sklopu kampa je dostupna na korištenje i terasa. U blizini kampa se nalaze plaže Iza Banja i Dražica, marina Kornati, a prijevod do obližnje zračne luke moguće je naručiti i organizirati na recepciji kampa.

Luxury Mobile Homes Maro nalazi se malo u unutrašnjosti grada te je udaljen od plaće otprilike 1 kilometar. U sklopu objekta nudi se bazen za posjetitelje, zajednički salon, vrt i besplatan WiFi. Sve smještajne jedinice sadrže popločani dvorišni dio, opremljenu kuhinju (perilica posuđa, mikrovalna pećnica, hladnjak, pećnica, električno kuhalo, aparat za kavu), kamin, dnevni boravak, TV, perilicu rublja te kupaonicu s tušem i sušilom za kosu.

Mobile Home Posidonija nalazi se u blizini plaže Soline, a u sklopu sadržaja nudi restoran, vrt i recepciju otvorenu 24 sata na dan. Svaka je jedinica klimatizirana te pruža pogled na zajednički vrt. Uključuje vlastitu kupaonicu, TV, besplatan WiFi, opremljenu kuhinju i dnevni boravak, prostor za sjedenje te blagovaonicu. Svi posjetitelji imaju na raspolaganju mogućnost korištenja dječjeg igrališta i opreme za roštilj.

PAMARA Mobile Home nalazi se u blizini plaže Soline, a svojim gostima nudi bar, vrt, klimatizirani smještaj, popločeno dvorište i besplatan WiFi. Sve jedinice imaju kauč, prostor za sjedenje, TV, opremljenu kuhinju, sef i vlastitu kupaonicu. Od uređaja na raspolaganju su perilica posuđa, aparat za kavu, električno kuhalo, hladnjak i mikrovalna pećnica. Od sportskih aktivnosti na raspolaganju su stolni tenis, vožnja bicikla i pješačenje.

Mobile Home Nensi je udaljen 250 metara od mora, a plaža za pse Bartovica je udaljena oko 2 kilometra. Za goste nudi restoran, zajednički salon i recepciju otvorenu 24 sata dnevno. Sve smještajne jedinice imaju klima uređaj, TV, namještenu kuhinju i kupaonicu te niz električnih kućanskih aparata na raspolaganju. Osiguran je besplatan parking i dječje igralište za najmlađe.

Mobile Homes Cicibela je kamp koji se nalazi oko 500 metara do mora (650 metara do plaža Soline i 1,2 kilometra do plaža Lumbrak). Svojim gostima osigurava besplatan WiFi, klimatizirani objekt za smještaj, restoran i bar. U smještaju nudi pogled na vrt, prostor za sjedenje, TV sa satelitskim programom, kuhinju i kupaonicu potpuno opremljenu te niz električnih kućanskih aparata. Na raspolaganju je stolni tenis i najam bicikla.