Kamp Ljutić

Auto kamp Ljutić je kamp na području Biograda na moru. Riječ je o obiteljskom kampu u kojem radi cijela obitelj koja se ujedno brine o ugodnom boravku svakog gosta. Vlasnici kampa svojim su gostima na raspolaganju 24 sata na dan, rado dočekuju sve svoje stalne i buduće goste. Kamp se nalazi u blizini glavnih prometnica tako da mu je vrlo lagano pristupiti ukoliko se dolazi osobnim automobilom iz smjera Zagreba, Rijeke ili Splita. Autobusni kolodvor je udaljen malo više od 3 kilometra od kampa, a do avionske luke Zadar ima otprilike 30-ak kilometara.

Sam kamp se prostire na preko 20 tisuća metara kvadratnih, odmah uz morsku obalu. Plaža unutar kampa je šljunčana. Kamp se nalazi na području guste stoljetne borove šume što posjetiteljima nudi mogućnost ugodnog boravka u dubokom hladu. More je iznimno bistro i čisto te ugodne temperature. Pogled kampa je na Pašmanski kanal i okolne otoke, a udaljenost od centra Biograda na Moru je svega desetak minuta laganog hoda. U gradu gosti imaju dodatnih zabavnih, sportskih i ugostiteljskih sadržaja primjerenih za sve uzraste. U neposrednoj blizini kampa nalaze se i svi dodatni sadržaji poput banke, ambulante, restorana i kafića, trgovina prehrambenom robom, pekarnica ili tržnica.

Gostima kampa su na raspolaganju sanitarni čvorovi za muškarce i za žene. Svaki sanitarni čvor ima osiguranu toplu vodu, stroj za pranje odjeće, kemijski toalet te poseban toalet i tuš za osobe s invaliditetom. U slobodno vrijeme gosti mogu aktivno provoditi svoje vrijeme nautikom, tenisom, biciklizmom, šetanjem, rolanjem, itd. Mirno okruženje je idealno za obitelji s malom djecom što pokazuju i ljetovanja cijelih familija.

U svojoj ponudi kamp ima stotinjak mjesta za kampiranje, mobilne kućice te sedam potpuno opremljenih bungalova. Mobilne kućice nisu u vlasništvu kampa Ljutić, ali se putem njih mogu bez problema iznajmiti. Kućice su namijenjene za smještaj četveročlanih obitelji te se sastoje od 2 spavaće sobe (jedna s bračnim krevetom, a druga s dva odvojena manja kreveta), vlastitom kupaonicom, kuhinjom s dnevnim boravkom i natkrivenom terasom. Od dodatne opreme gostima je na raspolaganju klima uređaj, sušilo za kosu, električno kuhalo za vodu, mikrovalna pećnica, hladnjak, TV, itd. Ovisno o vremenu dolaska, najam mobilne kućice iznosi od 100 do 180 eura za jednu noć.

Bungalovi su primjereni za smještaj od dvije do pet osoba, a svaki se sastoji od sobe s tušem, kuhinje, klima uređaja, TV sa satelitskim programima, WiFi (dodatno se naplaćuje), osobni parking. Ovisno o vremenu dolaska, najam bungalova iznosi od 60 do 130 eura za jednu noć za četiri osobe, te od 80 do 160 eura za jednu noć za pet osoba.

Povratne informacije i iskustva gostiju su iznimno pozitivna vezano uz kamp. Tako je vidljivo na Google mapsu da je svoju recenziju ukupno ostavilo preko 400 osoba, a njihova prosječna ocjena kampa je 4,4/5 zvjezdica. To dokazuje da kamp posluje na iznimno visokoj razini, da su gosti sretni te da se rado vraćaju na isto mjesto. Iz komentara se može vidjeti kako su vlasnici kampa iznimno pristupačni i gostoljubivi te su uvijek na usluzi. Ističu čistoću sanitarnih čvorova, urednost cijelog kampa, a posebno smještajnih jedinica (mobilnih kućica i bungalova).

Ponuda kampa:

  • mobilne kućice
  • kampiranje
  • bungalovi

 

Izdvojeno:

  • kamp je okružen prirodom
  • miran kamp idealan za odmor s obitelji
  • uređeni i odvojeni muške i ženske sanitarije
  • praonica za rublje

U blizini