Kamp Mia

Kamp Mia je u vlasništvu obitelji Strpić koja se bavi turizmom od sredine 20. stoljeća te ima dugu tradiciju rada u turističkom sektoru. Kamp raspolaže s kapacitetom od otprilike 200 soba te 60 parcela pogodnih za podizanje šatora, smještaj kamp prikolica ili kampera. Nazali Kamp Mia se nalazi u centru Biograda na Moru, svega 200-njak metara od plaže. Osim blizine Biograda na Moru, kamp se nalazi blizu Fun Parka Biograd (prvi hrvatski tematski zabavni park), Nacionalnog parka Krka, grada Zadra (najveći grad Sjeverne Dalmacije), Park prirode Vransko jezero (najveće slatkovodno jezero u Hrvatskoj), Nacionalnog parka Kornati, Nacionalnog parka Paklenica i Parka prirode Telašćica.

Lokacija kampa je idealna za odmor jer nudi hlad stoljetnih borova te je tako prostor ugodan za boravak. S jedne strane nalazi se mirna šumska oaza, a s druge strane je centar grana. Tako gosti vrlo lako mogu spojiti aktivan i pasivan odmor jer imaju na raspolaganju sve blagodati dnevnog i noćnog života Biograda na Moru.

Kamp se nalazi nedaleko mora, u blizini plaće Dražice koja je karakteristična po plavoj zastavi za čistoću mora. Na njoj se nalaze brojni zabavni sadržaji poput tobogana za djecu. U blizini kampa nalazi se trgovina prehrambenim proizvodima, kafić i restoran, pizzeria, teniski tereni, itd. Vrlo blizu kampa je i zračna luka udaljena svega 30-tak kilometara, a u suradnji s djelatnicima kampa lako se mogu organizirati turistički obilasci okolnih otoka i drugih prirodnih znamenitosti. Svojim posjetiteljima nudi tri oblika smještaja, a to su parcela, bungalov i mobilna kućica. Kamp neprestano obnavlja postojeće sadržaje te ulaže u nove objekte. Tako je nedavno u potpunosti renoviran sanitarni čvor (tuš kabine i toalet).

Kamp na raspolaganje gostima nudi 60 parcela na kojima gosti mogu podići šator, postaviti kamper ili kamo kućicu. Svaka parcela se nalazi u hladu borova. Same parcele nisu omeđene što znači da se sama pozicija šatora ili kampera dogovora s recepcionarima ovisno o samim željama i potrebama gostiju. Cijena parcele ovisi o vremenskom periodu dolaska (npr. najveća cijena je u periodu od kraja lipnja do kraja kolovoza) pa tako odrasli plaćaju od 4 do 8 eura po danu, djeca od 2 do 4 eura po danu, a parcela se iznajmljuje po cijeni od 14 do 20 eura po danu. Konačna cijena ovisi o prijevoznom sredstvu, potencijalnim ljubimcima, itd.

Također, u ponudi se nalaze potpuno obnovljeni bungalovi. Bungalov se sastoji od spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, terase i parkirnog mjesta. Oprema bungalova je klima uređaj, pećnica, struja i voda, kuhalo za vodu, posteljina, ručnici, besplatan WiFi. Ovisno o periodu, cijena bungalova za četiri osobe iznosi od 90 do 150 eura po danu.

Mobilne kućice su veličine oko 30 metara kvadratnih, dovoljne su za smještaj četveročlanih obitelji, a sastoje se od dnevnog boravka, sjedeće garniture, spavaće sobe s francuskim krevetom, manja soba s 2 odvojena mala kreveta, kupaonicu s tušem i toaletom. Od ostale opreme tu je klima uređaj, struja i voda, posteljica i ručnici, besplatan WiFi i osiguran parking ispred objekta. Ovisno o vremenskom razdoblju i vrsti mobilne kućice, cijena je u rasponu od 90 do 195 eura po danu.

Sve potrebne informacije vezane uz sam kamp dostupne su na web stranici https://www.campmia.com/hr putem koje se može rezervirati smještaj, pronaći kontakt podaci i lokacija kampa. Na temelju toga može se vidjeti kako kamp nudi niz različitih sadržaja te se tako veliki broj potencijalnih gostiju može odlučiti na dolazak i boravak unutar samog kampa, sve prema svojim potrebama i preferencijama. Ponuda sadržaja i usluga samoga kampa je velika, a komentari i povratne informacije posjetitelja su iznimno pozitivne što svake godine privlači nove goste.

U blizini