Fun park Biograd

Fun park Biograd je tematsko-zabavni park namijenjen djeci i odraslima koji nudi više od 26 atrakcija. Ovdje ćete pronaći savršenu kombinaciju adrenalinskih vožnji i obiteljske zabave, što će vam osigurati nezaboravne trenutke. Uz to, možete uživati u osvježavajućem izboru hrane i pića, što će dodatno obogatiti vaše iskustvo provedeno u parku.

 

Tornado

Pristupite hrabro i zakoračite u drugu dimenziju koju vam donosi naša najadrenalinskija atrakcija. Ova spektakularna sprava se ne samo okreće oko svoje osi, već se i podiže u zrak do 120°. Tornado, kako mu ime sugerira, pruža nevjerojatan adrenalinski doživljaj svojim vrtložnim strujanjem kroz zrak i rotacijom. S četiri razine leta, ova atrakcija će ubrzati vaše srce i izvući najhrabrije iz njihove “comfort zone”. Osvajajte strah, prepustite se svemirskom doživljaju avanturističkog tornada i doživite nezaboravno iskustvo.

 

Alien

U Fun Parku Biograd nalazi se Alien, najotkačeniji svemirac u galaksiji. Ovaj veliki crveni rollercoaster juri tračnicama naše galaksije, dok vas istovremeno vrti u krug dok prolazite pored rakete koja se spustila iz dalekog i mističnog svemira. Postanite naš astronaut i krenite na jedinstveno putovanje Fun Parkom Biograd galaksijom uz Alien.

 

Big Blue

Spremite se za nevjerojatnu svemirsku misiju koja počinje brzim tračnicama i lansira vas u orbitu našeg svemirskog dijela. Ova atrakcija vas vrti i okreće naglavačke dok vas sigurno vraća na početnu poziciju. Budite spremni za adrenalinski doživljaj i osjetite uzbuđenje svemirske avanture na najvišoj razini.

 

Horror House

Dobrodošli u jedinstvenu kuću strave koju dosad niste vidjeli! Ova nevjerojatna atrakcija s živim glumcima i zamračenim prostorijama prepunim ukletih elemenata stvara zastrašujuću atmosferu. Ali nemojte se brinuti, duhovi su samo dio zabave (šalimo se). No, to nije sve – vi ste aktivni sudionik neriješenog misterija, bez odgovora koje nitko ne zna. Možda ćete baš vi biti ti koji će otkriti tajnu i rasvijetliti misteriju. Budite hrabri i pripremite se za nezaboravno iskustvo u kući strave!

 

I puno više. Pronađite kompleten sadržaj i sve dostupne informacije na službenim stranicama:

https://www.dalmaland.com/

 

KONTAKT

X Jankolovački put 9, 23210 Biograd na Moru
Email: info@dalmaland.com
Telefon: 023 630 377
Mobitel: 091 612 5524