Aquapark Dalmaland Biograd

Aquapark Dalmaland u Biogradu na moru otvoren je 28.04.2023 godine. Riječ je o novom zabavnom centru u kojemu će svoju zabavu pronaći i djeca i veliki. Dalmaland je veliki vodeni park vrijedan preko 50 milijuna kuna. Aquapark Biograd biti će jedinstveno mjesto sa tematskim vodenim atrakcijama. Dalmaland će biti jedinstveni takav zabavni centar općenito u Hrvatskoj, a sličnim aquaparkom može se pohvaliti svega nekoliko zemalja u svijetu.

Bazeni, tobogani, vodeni spustovi pridružit će se već poznatom Fun Parku, tj Jurskom svijetu, Svemiru, Piratskom zaljevu i Divljem Zapadu. Tako će se spojiti zabavne vodene vožnje na atrakcijama sa zabavom i kupanjem.

 

Bura Blast

Bura Blast je tobogan s dvije natjecateljske trake koji simulira brzinu legendarne dalmatinske bure, dosežući 11.07 m/s. Na kraju spusta, posjetitelji mogu koristiti uređaj za mjerenje brzine i saznati koliko ih je bura nosila, što pruža dodatnu dozu uzbuđenja i natjecateljskog duha.

 

Dalmatian Delight

Dalmatian Delight je atrakcija koja je inspirirana skokovima u vodu ili more, tipičnom disciplinom koja se prakticira diljem Dalmacije i predstavlja važan dio ljetnih igara. Ova privlačna atrakcija pruža jedinstveno iskustvo, gdje se nakon svakog urona u vodu osjećate nagrađeno i prepuni sjajnih novih doživljaja.

 

Mediterranean Madness

Slobodan pad u tunelu je savršena kombinacija adrenalina i zabave, inspirirana južinom – pojavom u Dalmaciji koja uzrokuje uzbuđenje i nedostatak koncentracije. Ova atrakcija pruža vam priliku da doživite nezaboravan slobodan pad i postanete dio jedinstvene dalmatinske kulture, istražujući puteve našeg Mediterranean Madnessa. Uživajte u tom jedinstvenom iskustvu koje će vas ostaviti bez daha.

 

I puno više. Pronađite kompleten sadržaj i sve dostupne informacije na službenim stranicama:

https://www.dalmaland.com/

 

KONTAKT

X Jankolovački put 9, 23210 Biograd na Moru
Email: info@dalmaland.com
Telefon: 023 630 377
Mobitel: 091 612 5524