Restoran Park Soline

Unutar Kampa Soline, u blizini centra grada i najatraktivnije plaže Soline, smješten je restoran Park Soline (Put Kumenta 16, Biograd na Moru). Smješten je odmah uz obalu mora, svega desetak minuta hoda od središta grada. Restoran svoje posjetitelje oduševljava originalnim jelima i ugodnim interijerom i eksterijerom, a na raspolaganju je besplatan WiFi velike brzine.

Restoran nudi niz mediteranskih specijaliteta, ali svojom ponudom zadovoljava goste svih ukusa iz različitih kultura i dijelova svijeta. Ipak, fokus ponude je na tradicionalnim hrvatskim jelima od tjestenine i plodova mora. U ponudi obroka gosti mogu uživati u brunchu, ručku i večeri. Da restoran vodi računa o svomu dokazuje i postojanje vegetarijanskih jela za raznolike obroke. Tako gost može kvalitetno jesti, a opet voditi računa o vlastitom zdravlju.

Također, u sklopu restorana gostima je na raspolaganju tradicionalna dalmatinska konoba s kominom gdje se može uživati u tradicionalnoj ribljoj i mesnoj kuhinji, ali i pizze za goste koji su ljubitelji takve vrste hrane. Uz hranu, restoran i konoba nude niz vrhunskih domaćih vina koja se mogu vrhunski sljubiti s odabranim jelima.
Preko dana uz restoran radi i caffe bar koji posjetiteljima nudi različita topla i hladna pića tijekom cijelog dana. Na terasi gosti uživaju u predivnom pogledu na more, a u večernjima satima im se organiziraju brojni zabavni i animacijski događaji s raznim prihodnim sadržajima. Uz klasičnu ponudu jela, restoran nudi mogućnost organizacije različitih svečanih događaja poput obiteljskih slavlja, banketa, domjenaka ili poslovnih sastanaka. Restoran je klimatiziran i uređen u prepoznatljivom mediteranskom stilu s pogledom na pašmanski kanal i okolne otoke.

Dolazak do restorana je vrlo jednostavan, a veliku ulogu imaju i osigurana parkirna mjesta za goste. Prilazak restoranu je bez ikakvih fizičkih prepreka što znači da u njega bez poteškoća mogu doći i osobe s invaliditetom. Uz to, životinje su dobro došle te ih gosti mogu slobodno povesti sa sobom. Plaćanje računa moguće je debitnim karticama, svim najčešće korištenim kreditnim karticama te naravno plaćanje gotovinom u domaćoj valuti. Jela je moguće naručiti i za van, a radno vrijeme restorana je svaki dan o 9 sati ujutro do 23 sata navečer.

Prema dostupnim recenzija putem Google Mapsa, Tripadvisor ili Booking.com posjetitelji kažu da im se sviđa jelovnik mediteranske kuhinje u ovom restoranu te da nudi ukusnu pizzu, ribu i tjesteninu. Na jelovniku je velik izbor, a hrana je uvijek svježa i kuhana po njihovom ukusu. Mnogi recenzenti ističu da je osoblje na ovom mjestu dobro obučeno te da je usluga zadovoljavajuća, hrana je svježe serviran i pripremljena na drvenom roštilju, potrebno je istaknuti i odlične osvježavajuće koktele koji su nevjerojatni. Posjetitelji ovog mjesta ističu da su zatekli povoljne cijene. Dodatno ističu kako je ponekad preporučljivo rezervirati stol jer su mjesta u restoranu zauzeta s obzirom na broj gostiju, ali ukoliko se netko i pojavi bez rezervacije osoblje se dodatno trudi pronaći dodatni stol. Prema svemu navedenom, svakako je preporučljivo jesti u ovom restoranu.

KONTAKT
Adresa: Put Kumenta 16
Telefon / Fax: +385 (0)23 386 172
E-mail: restoran@campsoline.com